Majice z napisi

Majice z napisi so idealno darilo za vsakogar. Majico lahko podarite kot darilo za rojstni dan družinskemu članu, prijatelju ali vaši najljubši učiteljici ob koncu šolskega leta. Majice z napisi so super darilo, ko nekdo praznuje 18. rojstni dan, za pare ali ko želite z majico nekaj povedati in izstopati iz množice. Majice z napisi izberejo učenci ob koncu 9. razreda, valeti ali maturi. Majice z smešnimi napisi se nosijo ob praznovanju dekliščin in fantovščin. Geek majice z šaljivimi napisi lahko nosite v šoli ali v službi. Majice z napisi so izdelane iz 100% bombaža, dobite jih v različnih barvah in velikostih.

Majice za valeto in 9. razred

Majice za valeto izberejo učenci ob koncu 9. razreda. Vsak razred nosi svoje unikatne majice z napis. Napis na majici je šaljiv s poudarkom na obdobje teh 9 let preživetih v šolskih klopeh.

Majice za pare

Majice za pare so idealna izbira s katerim si zaljubljen par na izviren izkaže ljubezen in to z nošenjem takih majic pokaže tudi drugim. Napisi na takih majicah so različni, predvsem pa so šaljivi in opisujejo povezanost in ljubezen.

Majice za rojstni dan

Majice za rojstni dan.

Majice za 18 let

Ko nekdo praznuje polnoletnost so majice za 18 let super darilo. Napisi na takih majicah so smešni in izvirni. Slavljenec bo vesel majice z svojim imenom in čestitke za 18. rojstni dan.

Majice za fantovščino

Praznovanje fantovščine pred poroko je vesel in poseben dogodek za bodočega ženina. Prijatelji, ki so navzoči na zabavi lahko nosijo enake majice za fantovščino z napisi in simboli, ki prikazujejo čas po poroki.

Majice za dekliščino

Čas pred poroko, ko se zberejo vse prijateljice bodoče neveste in se še zadnjič skupaj poveselijo pred usodnim “Da”. Majice za dekliščino so lahko izdelane z imenom neveste.

Majice za maturante

Majice ob koncu zadnjega letnika v srednji šoli. Napisi so smešni in izvirni. Enotne majice nosijo vsi v razredu. S tem učenci pokažejo pripadnost svojim sošolcem in celotnemu razredu.

Šaljive majice

Šaljive majice so primerne za vse, ki se znajo poveseliti in nositi majice z smešnim napisom. Majice so primerne za ženske, moške in tudi za otroke. Lahko se doda tudi ime po želji.

Geek majice

Majice za “geeke” in programerje. Napisi so ponavadi sarkastični z naslednjimi temami: računalniške igrice, programski jeziki (Java, C++), šola, filmi in serije, ki so popularne med računalničarji.