Otroški bodiji z napisi.

Otroški bodiji z napisi

Otroški bodiji  z napisi so prikupna oblačila za novorojenčke in dojenčke. Lahko jih podarite novopečenim staršem ob rojstvu otroka. Bodiji za dojenčke so primerni za posebne priložnosti kot je otrokov rojstni dan, krst, čestitka staršem ob praznovanju ali kot unikatno oblačilo za malčka z njegovim imenom, smešnim izrekom ali poljubnim napisom po želji. Otroške bodije lahko dobite v različnih velikostih in barvah.

Bodiji z napisi za rojstni dan (Bodi z voščilom)

Bodiji z napisi za rojstni dan so izvrstno in lepo darilo ob praznovanju malčkovega 1. in 2. rojstnega dneva ali kot poljuben napis ob praznovanju in prisrčno voščilo, naprimer mamice očku in obratno. Po želji se lahko doda tudi ime slavljenca.

Bodiji z napisi za krst

Taki otroški bodiji so primerni, ko starši izbirajo krstno botrico ali botra in na izviren ter duhovit način sprašujejo bodočo krstno botrico ali botra za njihovo privolitev.

Otroški bodiji z imeni

Bodiji z imenom otroka so prisrčno darilo, ki bodo razveselili starše in malčka. Personalizirani otroški bodiji z imeni so primerna darila, ki jih lahko prinesejo stari starši, tete in stric ter prijatelji staršev.

Otroški bodiji z napisi za tete

Ob prvem obisku tete pri starših novorojenčka je super , če kot darilo prinese otroški bodi z napisom za tete. Tete dovolijo to kar starši nebi. Vedno bodo razumevajoče in bile najboljše prijateljice otroku. Razveselite svoje male nečakinje ali nečake s tem darilom.

Bodiji z napisi za dvojčke

Dvojna sreča pri rojstvu dvojčkov posebno za starše in celotno družino. Izjemen dogodek tudi za vse sorodnike in prijatelje. Podarite srečni družinici prikupne bodije z napisi za dvojčke z posrečenimi napisi in imeni obeh novorojenčkov.

Bodiji z napisom po žeji

Bodiji z napisom po želji so posebno darilo, ko želite presenetiti novorojenčka in starše z unikatnim napisom posebej za njih.

Bodiji z smešnimi napisi

Bodiji z smešnimi napisi so idealno darilo, ko želite razveseliti novorojenčka in družino z duhovitim napisom, ki znajo vedno poskrbeti za dobro voljo in smeh.

Božični bodiji

Praznovanje božiča je za novorojenčka in celotno družino izjemno čaroben čas. Razveselili se bodo vašega božičnega bodija z napisom, ki bo pričaral praznično božično vzdušje.

Bodiji za dojenčke – kvalitetna izdelava (100% bombaž)

Otroški bodiji z napisi so izdelani iz kvalitetnega 100% bombaža, ki je primeren za otroško nežno kožo. Napisi na otroških bodijih so narejeni izključno iz najbolj kvalitetne raztegljive “Flex” folije idealne za prenos na bombaž, ki tudi po večkratnem pranju ostane v prvotnem stanju. Za otroške bodije je priporočljivo pranje pri temperaturi 30°C in likanje na notranji strani. Vsi otroški bodiji so na preklop.